Pages

Sunday, 24 April 2011

maCam2 rAgam~~

   aSSalamualaikum...hehe..kali nie nk cerita tentang majlis pertunangan ASHRAf MUSLIM ngn DAYANA..heheh..walaupun lambat bercakap psl nie,tp ttp h0t lg cerita nie..hehe..rS lucu p0n ada bila ramai la yg melahirkan rasa kekecewaan n kesedihan bila asraf atau lebih dikenali sbgai uSt amirul nie bertunang.dia melangsungkan pertunangan dengan Noor Dayana Hj Lokman 2s thn iaitu sorng doktor pelatih di Melaka (Manipal University). Ashraf Muslim bagitau kat wartawan yang dia bertemu dengan Noor Dayana di klinik perubatan Islam setahun lalu dan mula rapat dan Hj Lokman ayah kepada tunangnya ni pulak tuan punya kepada pusat perubatan Islam Syifa Al Hidayah.heheh  

Ashraf telah  mengadakan majlis perasmian kliniknya iaitu Pusat Perubatan Islam Al-Hidayah di Gombak pada pukul 12 tengah hari pada hari yang sama iaitu selepas majlis pertunangan selesai. Klinik baru itu dirasmikan dengan penukaran nama baru dan Hj Lokman jugak rakan kongsi kepada Ashraf. wah2,menarik je bunyinya apabila bakal menantu dengan bakal pak mertua jadi share partner.hehe. Lokasi klinik ni ialah di Sg Pusu Gombak , belakang UIA.x banyak gambar yg ada..nie sedikit sebanyak kita usha2 la yek..kpd yg kecewa tue,jgn sedeyh2 yek..insyaALLAH anda p0n x lma lagi...

 p/s:tue la x ngorat awal2 kan dah kena kebas...heheh




                                                    ~sweet kan di0rang?~

p/:waaa,tba2 rasa nk tunAng la plk..heheh.(m00d sedikit gatal)




No comments:

Post a Comment

 

cOntenGan pErjalanan Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting