Pages

Friday, 29 April 2011

k0rea~~


assalamualaikum...

hehehehe...

haaaaaaa,nie lagi 1 citer k0rea..

besh2..

bg sapa yg mnt la yek..

tajuk dia..

"sungkyunkwan scandal"

tp aku rs x semua org mnt citer mcm nie..

yela,citer dy mcm lama2 sket..

tp k0rang kena tgk bwu taw citer dy mcm mn...

hehehe,,

p/s: her02 dy hencem..hahaha

Read more...

wAh!!!

cantikkan yg warna pink abu tue?

dua2 cantik!!


time tgh berfb tba2 ternampak pic nie...

x ingt lak kat sapa,tp yg pasty mang mel0mpat jugak la tgk jubah nie..

byk lg,tp antara byk2 nie yg plg ak suka..

harga x mahal sgt,tp cantik...

sbelum nie klu tgk jubah cantik2 harga msty kat rm200 ke ats..

sedeyh oooo..nk beli mahal2 x keja g,x p0n x kawen g(p0kai suami aku)..haha

x kira mcm mn p0n nk dptkan jgk salah satu jubah2 yg kat atas tue..hehe

malu nk pkai kat kampus,t ms dinner b0leyh je pakai..

^____^

Read more...

Dream High!!





assalamualaikum..!!!

haaaaaaaaaaa...k0rang dh tgk l0m citer nie?

tajuk dy dream high..

best sgt2 citer nie...

k0rang kena tgk taw...

citer nie sedikit sebanyak ada jgk bg pengajaran kat kita..

ada tentang percintaan,persahabatan,keluarga, dan lain2..
but m0st citer dy sal dance,nyanyi,and ada sket c0mpetition........

ms tgk citer nie k0rang akan rasa sedeyh ckit2(hehe) ketawa riang,dan kadang2 serius sebentar..hahah

tp klu k0rang x da perasaan mcm kat atas nie,x taw la ce check kat klinik
k0t2 ada masalah lain..haha.(mental pr0blem)

oke,sekarang k0rang ptt tgk sendiri ye citer nie..

klu ssh nk dot dtg je kat aku ambek..haha

kat bwh nie ak letak ckit gambar pelak0n2 dy,nk bg jelas sket..

tp pliss jgn jerit klu tgk taecyeon oppa!!






arghh!!jas0n(watak dlm tue) sy suka cr awk menari!





~nie la my an0ther oppa~hehehe..



Read more...

Sunday, 24 April 2011

maCam2 rAgam~~

   aSSalamualaikum...hehe..kali nie nk cerita tentang majlis pertunangan ASHRAf MUSLIM ngn DAYANA..heheh..walaupun lambat bercakap psl nie,tp ttp h0t lg cerita nie..hehe..rS lucu p0n ada bila ramai la yg melahirkan rasa kekecewaan n kesedihan bila asraf atau lebih dikenali sbgai uSt amirul nie bertunang.dia melangsungkan pertunangan dengan Noor Dayana Hj Lokman 2s thn iaitu sorng doktor pelatih di Melaka (Manipal University). Ashraf Muslim bagitau kat wartawan yang dia bertemu dengan Noor Dayana di klinik perubatan Islam setahun lalu dan mula rapat dan Hj Lokman ayah kepada tunangnya ni pulak tuan punya kepada pusat perubatan Islam Syifa Al Hidayah.heheh  

Ashraf telah  mengadakan majlis perasmian kliniknya iaitu Pusat Perubatan Islam Al-Hidayah di Gombak pada pukul 12 tengah hari pada hari yang sama iaitu selepas majlis pertunangan selesai. Klinik baru itu dirasmikan dengan penukaran nama baru dan Hj Lokman jugak rakan kongsi kepada Ashraf. wah2,menarik je bunyinya apabila bakal menantu dengan bakal pak mertua jadi share partner.hehe. Lokasi klinik ni ialah di Sg Pusu Gombak , belakang UIA.x banyak gambar yg ada..nie sedikit sebanyak kita usha2 la yek..kpd yg kecewa tue,jgn sedeyh2 yek..insyaALLAH anda p0n x lma lagi...

 p/s:tue la x ngorat awal2 kan dah kena kebas...heheh




                                                    ~sweet kan di0rang?~

p/:waaa,tba2 rasa nk tunAng la plk..heheh.(m00d sedikit gatal)





Read more...

sAya daN diA~~

    AssalamuAlaikum..hehe kali nie nak tUlis pasal ehem2..(sedikit gatal yek)..aritue mAsa skype sedikit terkejut tgk rmbut dy pnjang...

                         geram..

                               sakit hati...

                               rasa macam nk kick2 je.

                               nk taw sbb ap?

            bL tnya knp biar rambut panjang?knp x g p0t0ng?dy ckp nk simpan..yela time cuti je dy leyh simpan..t kat sana dh x b0leyh dh biar panjang..~~~timE tue sdeyh + geRAm dgr alasan dy..tp x pela kasi la peluang dy nk "memanjangkan" rambut dy tuh...heheh..tp mAng stiap kali skype tgk rambut dy tuh,rasa nk baK0 je,tp sAbar ruby sabAr..hahaha..tp semAlam hepy sgt biLA dy ckp dh p0t0ng rambut..k0n0n2 nk wat suprise la maSa skype tp x jadi sbb ada gaduh ckit..hikhik..tp ttp haRgai dgn ap yg dy bUat..niE la haSil dy bilA dh p0t0ng rambut..i loike it!!



  


hehe..ok kan biLa dy rambut dy dah pendek?lalalalala...acece t kLu dy bC bl0g nie msty dy bANgga habis biLa aku cerita paSal dy...nIE la bEruang sy!!hehehe...kpd En.M jgn marah yek!..sy hepy biLA anda dh p0t0ng rambut bg pEndek..heheh..n kEkalkan mCm nie yEk kLu anda x nk sy mRh..haha(evil laugh)


Read more...

Saturday, 23 April 2011

anGAn2~~


   b0san...b0san dan sgt2 b0san...nk bC buku tak0t ngntuk...yela nk study p0n mlm2 je la..kwn bilik ak(aini)tgh men game sUper c0w.hahahah.ak nk men jgk,tp tak0t ketagih..ketagih lepas exAm x pe,jgn sebEl0m..t bUku p0n x pegAng..sErius sEm 2 nie x seMangt langs0ng biLA nk exAm..bC bUku p0n malas...tUe yg jaDi b0san..nk g jLn2 t dUit haBis..hehe..sBb tArget tAun dEpan nk bErcuti kAt singAp0re,s0 kEna kUmpul duit ckit2..hehehe...al maklumlah dUit sinGap0re kan maHAl..aLAng2 dh g bErcuti,biAr dpt raSa seMua bEnda kat sana..hehe..kak.aten ckp ak hnya bwk dUit untuk sh0ping n g jLn2 ja..mKn dy tAnggung,pEnginapan kat umAh dy..hehe..bESh!jimat duit..hehe..yEla,dh dUit sana mAhal,jd kEna fKir sEmua bnda nie.aLAmak!paSp0rt kEna wat jgk la..rM 100!..heheh..x pe2,pErlahan2 wat ea..rAncang awaL,biAr sempurna pErcutian ak nie..fLight seMua kEna tEmpah awaL kLu nk mUrah..hehe x sAbar nk g sana..h0pE taUn dEpan teRcapai tArget aku niE...ok la sAmpai cnIe je catAtan aku..j0m layan lAgu dEvotees fEat azizi mIsk "kU dAMba redHa-MU"
Read more...

Thursday, 21 April 2011

PLKN?



Ptg td dlm kUL 7.15 ayah caLL...pAstue ayah p0n bgtw yg sUrat penangguhan PLKN mS ak f5 dh diluLuskan..ingtkan yg tue je ayAh nk bGtw..tUp2,ayah ckp kLu nk taNgguh lg kEna isi lagi b0rANg..herhhhh!sememangnya akU x nk g PLKN tue..knP diOrang x sediAkan b0rang t0Lak tawaran tue je..hmm,sekarAng blh la aKu kaSi aLAsan nk tngguh sebb bElajar,lepas nie nk bG alasan ap pLAk..hmmm,x nK g pLkn tuh...x suka2!!time2 nk exam a dy antar sUrat tue...stress taw x!!wawawawa.......bEnci PLKN!!


   
Read more...

suka suki!!

   ingt lg time siR akhdiat tgh check paper kat depAN keLAs,kit0rang kat belakang main2...hahah..gaRa2 kak.aten la nie..kit0rang jd batak sebentar...heheh..nk taw ap kit0rang wat?ce tgk ce tgk...heheh





mCm org giLa kan?heheh...muLA2 sir x sedar ap yg kit0rang wat..tp sbb kit0rang gelak kuat sgt,last2 dy dengar...heheh..maLu..saTu kelas pusing kat kit0rang..kit0rang?wat b0d0 je..hikhikhik...   






Read more...

FinAL eXam!!


  25 aPriL 2011-12 mEi 2011,tempoh aku untuk berperang...uhuhuhu...tp ak rasa study week nie mcm sia2 je bg aku..byk masa dihabiskan dgn lEpak,fb,tid0,n tgk citer k0rea..oh no!!ruby bila mau study nie?...wawawaw..yg ak taw,semangat tuk study akn stg bila s0k nk exam..adeyh,k0ma ak dibuatnya..mn x nya sekarg bkk je buku,ngnt0k,last2 buku yg bc aku...heheh..nie la jadual exam@slip exam aku..mula ngn subjek yg ssh,tgh2 subjek ok la,berakhir plk dgn subjek yg leyh wat ak k0ma kLu x study awl..hehehe  

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)

Semester II Sesi Akademik 2010/2011


Tarikh dan Masa Cetak:   18/04/2011     8:59AM

Top of Form

No Matrik

:

1100234

No Sem

:

2

Nama

:

RABIATUL ADAWIYAH BT MUHAMMAD IDRIS

No KP

:

910426025786

Program

:

SARJANA MUDA FIQH & FATWA DENGAN KEPUJIAN

Fakulti

:

FAKULTI SYARIAH DAN UNDANG-UNDANG

 

Kod

Nama Kursus

Set

Tarikh

Masa

Tempoh









UBE2412

BAHASA INGGERIS UNTUK KEPERLUAN AKADEMIK I

BLC1

0 jam 0 minit



UBE2422

BAHASA INGGERIS UNTUK KEPERLUAN AKADEMIK II

BLC1

0 jam 0 minit


LCA1033

PRINSIP UNDANG-UNDANG DI MALAYSIA

KLC

25/04/2011

2:30PM

3 jam 0 minit


AAA1043

PRINSIP DAN AMALAN KOMUNIKASI DA'WAH

KLC

26/04/2011

9:00AM

2 jam 30 minit


UBA1092

BAHASA ARAB UNTUK KEPERLUAN AKADEMIK II

BLC1

03/05/2011

2:30PM

2 jam 0 minit


UTA1082

TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI

KLB

04/05/2011

9:00AM

3 jam 0 minit


UBA1082

BAHASA ARAB UNTUK KEPERLUAN AKADEMIK I

BLC1

10/05/2011

9:00AM

2 jam 0 minit


MGA1023

PRINSIP PENGURUSAN PERNIAGAAN

KLB

12/05/2011

9:00AM

3 jam 0 minit



LBA1033

FIQH AL-IBADAT

KLC

12/05/2011

2:30PM

2 jam 30 minit



 


Read more...

Tuesday, 19 April 2011

hai!



asSalamuaLaikum  semua.......

niE dh lm x bkk bl0g,kEs lupa paswoRd..heheh..biAsa la umUr mkn mEningkat..

   org lain siBuk stUdy ak sbUk bUat bl0g..ermmm,b0san..=(

bc buku je,ngnT0k..kena ada feel yg bEtull..3 bLn lEbih dh x blk uMah,,sbb tuh x dak m00d  k0t..acecece..aLasan je tuh...uwekk!haha..

    k la,nk smbunG study LAw..bye..



   


Read more...

 

cOntenGan pErjalanan Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting